Algemene voorwaarden particulier

Algemene voorwaarden:

Betaling altijd vooruit:

Er dient altijd vooraf aan de bezorging betaald te worden. Het bezorgen van uw bestelling vindt alleen plaats na ontvangst van het verschuldigde bedrag op onze bankrekening of á contant op ons kantoor.

Geen contante bezorging aan uw deur!

Bezorgtijd| houd rekening met extra tijd:

Onze koeriers hebben de tijd nodig om uw ontbijt te bezorgen. Soms zit het verkeer tegen of is er iets aan de hand waardoor wij later komen dan u gevraagd heeft. Dit is vervelend maar niet altijd te voorkomen. Houd hier rekening mee als u de bezorgtijd invult, beter iets vroeger laten komen dan te laat.

Bezorging op Moederdag/Vaderdag/Valentijnsdag| extra druk| extra bezorgtijd

Dit zijn de drukste dagen van het jaar voor onze ontbijtservice. Er kan meer uitloop van de bezorgtijd zijn door de drukte.

Restitutie van uw betaling:

BRUNCHCLUB geeft geen geld terug wanneer er niet wordt open gedaan door ontvanger, de bel stuk is of niet gehoord heeft. Wij willen daarom 2 telefoonnummers van u; 1 van de ontvanger en 1 van uzelf, zodat wij kunnen bellen als er niet wordt gereageerd op de bel.

Een bericht inspreken op voicemail is een andere optie, of als deze uitstaat, wordt er een foto gemaakt van deur/huisnummer als bewijs dat wij er geweest zijn.

Fout opgegeven naam/adres/nummer/ postcode etc.:

BRUNCHCLUB is niet aansprakelijk voor verkeerd opgegeven gegevens. Als hierdoor een ontbijt niet bezorgd kan worden, krijgt u geen restitutie. We proberen echter wel altijd om achter het juiste adres etc. te komen dmv een telefoontje.

Overmacht:

Onder overmacht wordt verstaan elke tekortkoming die BRUNCHCLUB niet kan worden aangerekend. Zoals; technische manco, slechte weersomstandigheden, overstroming, aanrijding, autopech.

De klant wordt zo spoedig via een email of opgegeven telefoonnummer door ons op de hoogte gebracht in geval de levering vertraging ondervindt of niet kan doorgaan.

Annuleren:

Bij annulering binnen 24 uur van de klant/besteller  vóór levertijd, vindt er geen restitutie plaats.

Bij annulering tussen 24-48 uur voor de leverdatum wordt 50% ingehouden voor de reeds gemaakte kosten. Bij annulering meer dan 48 uur voor aflevering heeft u recht op volledige teruggave.

Akkoord gaan met onze voorwaarden:

Middels uw bestelling via het online bestelformulier, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

Klachten:

Mocht u een klacht hebben, dat willen wij ook weten. Bel ons of stuur een e-mail.